SundBroCoaching | ICF MCC coach | Lund Malmö området | Öresund Home

Arbetsområde Ledarskap

Vad i ditt ledarskap gör att du vill ha dig själv som chef? Om du har börjat fundera över vilken förebild du vill vara på din arbetsplats, visar det att du har en önskan om att förflytta ditt ledarskap till en mästerlig nivå. Är du redo att börja träna och förfina ditt ledarskap?

»

Arbetsområde Arbetsmiljö

Hur medvetna är ni på er arbetsplats om att ni är varandras arbetsmiljö? Och, hur visar sig den medvetenheten på riktigt i er vardag? Är er arbetsmiljöpolicy brukbar och levande och främjar den en god hälsa, både fysiskt och mentalt?

»

Arbetsområde Arbetslag

Vilken roll är din i ditt arbetslag? Spela på bästa fot, som Pia Sundhage säger, handlar om att dels ta fram det bästa hos oss själva och samtidigt stötta andra att ta fram det bästa hos sig själva. Men detta är en konst och måste medvetet tränas!

»

Arbetsområde Möten

Hur ofta är du irriterad över alla möten du måste vara med på? Vad skulle kunna hända om spelreglerna inför varje möte var givna och klara? Att meningen med mötet var tydligt och klart och vilket resultat det ska generera? Kan detta vara möjligt?

»

Arbetsområde Samtal

Har du tänkt på att när vi jämför oss med andra så jämför vi vår insida med den andres utsida. Oavsett om vårt självtvivel gör att vi förminskar oss eller blåser upp oss, så påverkar det vårt sätt att kommunicera. Vad kan hända om du agerar utifrån den du i sanning ÄR?

»

Arbetsområde Samarbete

Aristoteles sa: "Vi är vad vi brukar göra. Mästerskap är alltså inte en handling utan en vana." Hela livet är ett samspel. Om du skulle säga: "I min närhet upplever människor …" Ja, vad skulle du säga?

»

Kvalitet med SBC

SundBroCoaching arbetar med att stödja både individer, team och grupper att zooma in på vad som behöver förbättras och förfinas för att uppleva mer framgång i vardagen.
Framgång   gå framåt = att ta ett steg i taget till sin dröm eller bestämt mål.
Vart är du på väg? Vart är ni på väg?
Boka ett gratis utforskarmöte och se efter vad första steget är att ta.

Gratis utforskarmöte

Karin Sundbro, är ICF Master Certified Coach, MCC genom International Coach Federation (ICF) och medlem där sedan 2008.
Coach Karin är Licensed Academy Trainer i Coachande Ledarskap genom Academy for Coaching Excellence (ACE). Hon fortbildar sig kontinuerligt genom kurser, egna mentorcoacher och är en del av ACE´s svenska Mastermind Group.

ICF logo - Karin Sundbro, certifierad professionell coach, PCC i Lund Malmö  ACE logo - Karin Sundbro, professionell coach och utbildare i coachande ledarskap i Öresundsregionen

Nöjda kunder

Jag kan varmt rekommendera Dig att ta kontakt med Karin. Det kan bli början på Ditt livs mest spännande resa. En resa i Dig själv...
GB, Lärare

Jag vill varmt rekommendera Karin som är en helt fantastisk coach! Genom sin coaching lockar hon fram mitt bästa jag!
Carina Wedin, regionansvarig Omställningsfonden

Se fler nöjda kunder

Kontakta SBC

SundBroCoaching
076-326 70 68
info@sundbrocoaching.se


Postadress:  Snorres Väg 38, 224 74 Lund
Kontaktperson:  Karin Sundbro, ICF Master Certified Coach, MCC
Område:  Öresundsregionen,
i huvudsak Lund Malmö och verksam i hela Sverige

Skicka gärna ett meddelande:

Utforskarmöte med Karin Sundbro, SundBroCoaching,  ICF certifierad professionell coach, PCC
UtforskarmöteFoto: Cecilia Tofterö

Samarbets partner

© SundBroCoaching,  info@sundbrocoaching.se       SBC-panelwebbyrå:   www.webstudio-aniara.se